Werkwijze

Onze eenvoudige werkwijze

donderdag, 21-8-2014  

SitesToGo hanteert een eenvoudige werkwijze:

1 Aanmelden

U kunt nu meteen beginnen met het ontwerpen van uw eigen website. Maak een keuze uit onze basispakketten en klik op de bijbehorende link om met ontwerpen te beginnen. U vult uw gegevens in en ontvangt binnen enkele minuten een e-mail-bericht met uw inloggegevens.

2 Beginnen met ontwerpen

U hoeft niet over speciale kennis of vaardigheden te beschikken om een professionele website te maken: werken met SitesToGo is net zo gemakkelijk als werken met bijvoorbeeld Word. U hoeft ook niets te installeren op uw computer. Met behulp van uw wachtwoorden logt u in naar uw eigen sitebeheer-gedeelte om met het ontwerpen van uw website te beginnen. U treft er een heldere handleiding aan. Hebt u advies of hulp nodig, dan kunt u bellen of e-mailen met onze gratis helpdesk. U kunt er ook voor kiezen het ontwerp van uw website aan ons uit te besteden.

3 Gratis en vrijblijvend uitproberen

U betaalt pas als u tevreden bent. U kunt SitesToGo gedurende 10 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen. Hebt u meer tijd nodig om de mogelijkheden uit te proberen, laat het ons dan gerust weten. Sluit SitesToGo niet aan bij uw wensen, dan verwijderen wij uw testsite en uw gegevens.

4 Betalen

Beleeft ook u plezier aan het werken met SitesToGo en wilt u uw testsite houden en verder uitwerken? Dan koppelen wij uw domeinnaam aan de testsite en sturen wij u een factuur toe voor de website (een eenmalig bedrag) en voor het eerste jaar hosting en ondersteuning (het jaarlijks terugkerende abonnementsgeld). Raadpleeg de pagina’s ‘Basispakketten’ en ‘Extra mogelijkheden’ voor prijsindicaties.

5 Uw website onderhouden en promoten

U kunt uw SitesToGo-website wijzigen en van nieuwe informatie voorzien zonder extra kosten. Teneinde optimaal vindbaar te zijn en een hoge ‘ranking’ te krijgen in zoekmachines als Google, dient uw websites regelmatig onderhouden te worden. Zoekmachines en zoekmachinegebruikers dienen van de juiste informatie te worden voorzien over de inhoud van uw website en over uw producten en diensten. SitesToGo-sitebeheer helpt u daarbij.


Comments are closed.

Top