Linkbuilding

Linkbuilding door 1gooddesigner.nl

woensdag, 15-10-2014  

Wij van 1 Good Designer hebben al voor meer dan 160 bedrijven in Nederland voor linkbuilding gezorgd. Terwijl we nog maar zes jaar bezig zijn. Daaruit kan je wellicht al wel nagaan dat het zeker de moeite waard is om eens op onze site te kijken naar meer informatie over linkbuilding. Heeft jouw website nog helemaal geen linkbuilding? Dan heb je waarschijnlijk niet erg veel bezoekers op je site en dat is nogal zonde. Een website is namelijk enorm belangrijk voor een commercieel bedrijf. Mensen kijken niet zo graag naar reclames op de televisie of luisteren er liever niet naar op de radio. Daarnaast hebben reclamefolders ook niet erg veel nut en bereik je er maar een kleine groep mee omdat velen een nee/neesticker op hun brievenbus hebben geplakt. Mensen die echt geïnteresseerd zijn in je producten en je diensten gaan dan ook meestal naar je website. Je zult dus wel begrijpen dat het erg belangrijk is om aan linkbuilding te doen want dankzij linkbuilding krijg je een hogere eindpositie in Google. Google is de belangrijkste zoekmachine in de wereld. In vrijwel elk land wordt dit het meeste gebruikt. Kijken we alleen naar Nederland dan kan je er wel vanuit gaan dat 98 procent van alle burgers hiervan gebruik maken en meer dan 70 procent het zelfs gebruiken als startpagina. Zorg er dus snel voor dat je contact met ons opneemt want wij zorgen er voor dat je dankzij goede linkbuilding een hoog eindresultaat kunt verwachten. Het is wellicht verstandig om in dit geval te kiezen voor een totaalpakket, zeker als je een oudere site hebt waar al tijden geen onderhoud meer aan is gepleegd. Dan zorgen we niet alleen voor goede linkbuilding maar zorgen we er tevens voor dat je website een prachtige renovatie ondergaat, uiteraard geheel in je eigen stijl en naar jouw wensen. Lijkt je dit allemaal wel wat? Neem dan gerust eens contact met ons op en dan stellen we snel een vrijblijvende offerte met onze mogelijkheden op.

Wat moet een website zonder linkbuilding?

Wil je waar voor je geld? Wil je niet te veel betalen maar wel een goede service krijgen? Ben je geen dief van je eigen portemonnee? Dan is 1gooddesigner.nl de website voor je linkbuilding. Niet alleen voor linkbuilding ben je bij ons aan het goede adres. Wij weten alles op het gebied van internetmarketing en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Google zit niet stil dus dat kunnen wij ons ook zeker niet veroorloven. Neem dus maar aan dat we binnen het bedrijf blijven doorontwikkelen en wij doen dat samen met de universiteit van Twente. Zo zorgen we er voor dat onze linkbuilding technieken up to date blijven en daar zal jij en je site uiteindelijk de vruchten van kunnen plukken. Het staat dan ook als een paal boven water dat linkbuilding de beste methode is om hoog in de ranking van Google terecht te komen. Het laat zich inmiddels al wel raden waarom dit zo belangrijk is. Er is nog een extra reden die we je niet willen onthouden. Kijk maar eens naar je eigen Googlegebruik. Het zal je wellicht niet vreemd in de oren klinken dat mensen liever hun zoektermen veranderen dan doorzoeken op andere pagina’s. Als jij dus dankzij linkbuilding op die landingspagina terecht kunt komen, en als dat ook nog eens voor meerdere sleutel- of zoekwoorden geldt, dan kan je een behoorlijke toename aan klandizie verwachten. En dat is toch waar het allemaal voor te doen is? Wij kunnen dit doen door seo teksten te schrijven. Men noemt dit ook wel zoekmachine optimalisatie. Dit zorgt voor 50 procent voor die hoge positie. De andere 50 procent is afkomst van de linkbuilding. Wij plaatsen links of zogenaamde backlinks van jouw site op andere sites die veel overlap vertonen met jouw onderwerpen. Zo kunnen mensen snel doorverwezen worden. Je kunt hierbij denken aan:

  • links die worden opgenomen in een blog
  • een aparte pagina met diverse handige links waar de jouwe ook tussenstaat
  • of als verwijzing in een tekst

Kortom, linkbuilding kan op diverse manieren worden toegepast en dat wordt natuurlijk opgepikt door Google. De zoekmachine berekent hoe vaak en of het binnen een bepaalde marge is die wij uiteraard kunnen voorrekenen en dan kan je rekenen op een prachtige plek op de landingspagina.

Dit is de techniek dat je de meeste bezoekers op gaat leveren

Als je ons niet gelooft dan raden we je aan om eens tussen de diverse reviews van tevreden klanten te kijken. Zij doen je wellicht overtuigen om met ons in zee te gaan en om ook eens aan linkbuilding te beginnen. Je vindt op onze site diverse pakketten, elk met een unieke inhoud op het gebied van internetmarketing en linkbuilding is daar standaard een van. Wil je graag een website door ons laten maken? Dan kunnen we dat zeker voor je doen. Geef aan waar het over moet gaan en wat je qua lay-out verwacht en dan gaan we er snel mee aan de slag. Sla dan ook een dubbelslag door zowel je site door ons te laten maken als door tegelijkertijd te kiezen voor linkbuilding en andere internetmarketingstrategieën. Daar ga je absoluut geen spijt van krijgen als je site eenmaal actief wordt. Bij ons heb je de keuze uit maar liefst drie verschillende pakketten zodat er altijd wel een pakket binnen je budget te vinden is. Tot gauw!


Comments are closed.

Top